MARKT VOOR VINTAGE, KUNST, DESIGN, VINYL, ANTIEK EN BOEKEN. ÉN ANDERE DINGEN

Dingen 050 / Zomermarkten 2019
Dingen 050 / Zomermarkten Groningen organiseert in 2019 vijf markten op de Groningse Vismarkt én 1 aan de Hoge der A.

De reguliere Zomermarkten zijn op de (koop)zondagen van zondag 16 juni, zo 14 juli, zo.11 aug., zo. 8 sept. en zo. 6 oktober (v.w.b. de markten op de Vismarkt). De Bommen Berendmarkt is op woensdag 28 augustus. Deze laatste markt vindt plaats aan de Hoge der A.

Dingen 050 is bedoeld voor de liefhebber van moderne kunst, vinyl, boeken, curiosa, antiek en kleding. Én van andere kekke zaken waar poëzie in zit! 

De markten richten met name zich op de verkoop van tweedehands, antiquarisch en vintage goederen, maar biedt ook plek aan makers van bijvoorbeeld industrieel en do-it-yourself design. 

De Bommen Berendmarkt is, naast eerder genoemde onderwerpen, gericht op boeken- en stripalbumverkopers, grafisch ontwerpers en illustratoren.

Parkeren is op zondag gratis in de Schilderswijk, even voorbij het Stripmuseum. Dit is op ca. 500 meter lopen van de Vismarkt. 

Deelname kan nog (o.v.b.). Een 1e kraam kost 36 euro, 2 kramen 70 en 3 kramen 100 euro (per markt). Een marktkraam meet 1 x 4 meter en is voorzien van een dakje. Grondplek naast een kraam kost 5 euro per meter. Prijzen incl. btw en per deelnemer.